FAQ

veel gestelde vragen

We krijgen wekelijks vragen over onze werkwijze. De meest gestelde staan hieronder.

Wat is Tom’s achtergrond?

Al tijdens zijn studententijd was Tom bezig met presenteren. Hij werkte voor het talentenstation van Veronica. Na zijn studie journalistiek kreeg het presenteren een professionele wending. Tom ging aan de slag als presentator van de nieuwe ochtendshow op L1. Nog steeds worden dagelijks tienduizenden mensen met hem wakker. In oktober 2015 richtte hij t-talks op.

 Hoe werkt t-talks?

t-talks levert spraak op maat. Snel en efficiënt. Kies de dienst waar je gebruik van wil maken, vul het formulier in en Tom neemt binnen 24 uur contact met je op. Bij de wat grotere klussen volgt er altijd een voorgesprek. Dat kan telefonisch, maar liefst face-to-face. Doel van het gesprek is kennismaken en meer info inwinnen over de opdracht.

Ik wil  Tom eerst live zien voor ik hem inhuur. Kan dat?

Tuurlijk! Niet alle evenementen waar Tom optreedt zijn openbaar, vraag daarom via dit formulier waar Tom binnenkort te zien/horen is. We werken overigens op dit moment aan een film met fragmenten van Tom’s optredens. Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang een reminder als de film live gaat.

 Een presentator meldt zich op het laatste moment ziek. Kan ik Tom inhuren?

Mits de opdracht inhoudelijk en logistiek in korte tijd realiseerbaar is, neemt Tom deze graag voor zijn rekening. Neem voor 12 uur ’s middags contact op. Uiteraard alleen mogelijk als Tom die dag nog niet geboekt is.

 Wat kosten de diensten van t-talks?

Door de verschillende diensten die t-talks aanbiedt is die vraag niet direct te beantwoorden. Iedere bijeenkomst is anders en vraagt om maatwerk. Laat weten hoe je event eruitziet en ontvang een vrijblijvende offerte.

Kan ik ook andere dagvoorzitters via t-talks boeken?

Tom heeft een groot netwerk van deskundige, professionele presentatoren en dagvoorzitters. Vrouw, man en verschillend etnisch profiel. Vraag naar de mogelijkheden.

 Werkt Tom alleen?

Soms wel! Maar via samenwerkingen proberen we het hoogst haalbare te realiseren. t-talks is de spil in een creatief netwerk van communicatiedeskundigen, designers, fotografen, cameramensen, editors, mediapersoonlijkheden en vele anderen. Per opdracht wordt gekeken welke externe vaardigheden gewenst zijn.