Live Q&A met Sander de Wijn

Tom Jessen interviewt zondag hockeyinternational Sander de Wijn tijdens een live Q&A-sessie. Via de Facebook-pagina van Kampong kan iedereen vanaf 16:45 uur vragen stellen. De sessie vindt plaats na afloop van de wedstrijd Kampong – Tilburg.

Innovatie

Hockeyclub Kampong is continue op zoek naar nieuwe manieren om het publiek te bereiken. Facebook Live biedt een ideale manier om interactief met de achterban te communiceren. Hoewel diverse media, bedrijven en organisaties al experimenteren met Facebook Live, is Kampong de eerste hockeyclub in Nederland die het inzet.

Over De Wijn

Sander de Wijn speelt al ruim acht jaar voor SV Kampong. In 2011 maakte hij zijn debuut in het Nederlands team. Afgelopen zomer behaalde hij een 4e plaats met Oranje tijdens de Olympische Spelen in Brazilië. Zijn carrière begon bij Union in Nijmegen.

De Wijn studeert Bedrijfskunde. Dit jaar hoopt hij zijn studie af te ronden.

Vragen

Tijdens de Q&A geeft Sander onder meer commentaar op recente ontwikkelingen in de hockeywereld. Ook komen zijn toekomstplannen aan bod. Heb je een vraag voor Sander? Stel ‘m hier of zondag 12 maart live vanaf 16:45 uur.

Zie ook